Followers

Tuesday, April 5, 2011

Kisah Bayi Dirogol dan Dibunuh..Baby Brainna..






Salam..to all of you...aku xtaw lah kalo korng masih ingat kes yg menyayat hati ini..berlaku pada 19 July 2002..terhadap seorang budak name die..Brianna Lopez umurnya baru 5 bulan.. dia telah dirogol oleh bapa dan uncle dia...ini lah kes yang paling keji didunia.. menurut a few articles, she was raped by her father, Andy walters umo 21, Steven Lopez 19 uncle.. adus sadis..
pada malam tu dua laki ini mabuk..mak si baby ni tertidur..tapi mak dia pun mengaku pernah mendera baby ni time kebosananan. time tu lah 2 org laki ni pegi "main" dgn baby ni..yg paling kejam ..baby ini telah dilambung ke siling rumah dan tidak disambut jatuh ke lantai malah 2 kali..menurut report gak..ade kesan seksual ke atas kemaluan baby kecil tersebut...


dalam satu penyiasatan si uncle dia mengaku melakukan hubungan seks dgn baby ini..pada 19july tu mak dia..check saluran pernafasan..baby malang ini telah meninggal dunia..Autopsy mununjukkan terdapat 11 gigitan ditubuh, patah tulang,pendarahan dalaman..ini berlaku di New Mexcico...Andy walters kena penjara 57 tahun..uncle dia, 51 tahun dan ibunya 27 tahun penjara...malah nenek dan sorg lagi uncle bayi tersebut dipenjara 60 hari sebab tak melaporkan kejadian..

ibu dan uncle bayi tersebut..

So, ini satu jer siri2 kekejaman yg kita biasa baca keganasan terhadap kanak2..ini telah berlaku diluar negara...tapi kita jangan lupa dlm negara kita pun pernah ada kes yg menyayat hati spt ini..so, entahlah..xtaw nk kate ape...banyak sgt setan dlm kalangan manusia.. nilai kasih sayang dlm diri kita mmg dah xde kan..Smoga post ni beri info dan ikhtibar...
ayah bayi tersebut..

8 comments:

ladyzamea said...

sangat kejam mereka ni...
kalau ader peluang nak jer
baringkan mereka ats jalan n langgar ngan lori 10 tan....FUHHH!!!
(terlebih sudah)

FaraNatasyaZaharin said...

Oh Allah, it's so cruel! mereka tidak sepatutnya di penjara. harus digantung!

iNNrPeAcE said...

iskh.. nape sampai camtu??
geli beb! kijam sungguh!

Dea said...

Ya Allah.. kejam nya dorang.. huhu

shanas said...

manusia bodoh akal tepi longkang kot!
geram +benci penderaan kat budak..

Mamachia said...

kejam sungguh...tak ada perasaan..

baby_serene said...

pa punya manusia la ni? x layak lgsg d panggil manusia... dgn baby pun dorg blh b'nafsu... dorg da x nmpk baby 2 comel ka? mmg dasar... huhuhu...

Ummi Hanie said...

giler betul...sy yg bace ni saje pun rase nk, nanges keangkn nasib bby tu di'main' dan dilambung sebegitu rupe...hukuman pnjara je xcukup utk setan2 tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...